Επιστρέφει το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού: Το πρόγραμμα, οι εκπλήξεις και η προσθήκη του Ticherock Festival

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Ιουλίου, 2022 21:06

Επιστρέφει το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού: Το πρόγραμμα, οι εκπλήξεις και η προσθήκη του Ticherock Festival

Μετά από δυο χρόνια πανδημίας επιστρέφουν δυναμικά πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά αγαπημένα Φεστιβάλ, όπως και το αγαπημένο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού το οποίο επανέρχεται για τρεις ημέρες, το πρώτο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Αυγούστου, 5, 6 και 7 Αυγούστου!

Το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού κρατά και φέτος τον μουσικό του χαρακτήρα και έχει σκοπό να δώσει στο κοινό της περιοχής την ευκαιρία να ακούσει γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ωστόσο ακόμα γίνονται κάποιες συζητήσεις και διεργασίες με σκοπό να εμπλουτιστεί περαιτέρω. Προς το παρόν, το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί έχει ως εξής:

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, Παρασκευή 5 Αυγούστου, η έναρξη γίνεται με την μεγάλη συναυλία του Γιώργου Αλκαίου, που φέτος παρουσιάζει ένα μεγάλο πρόγραμμα 30χρονης πορείας μαζί με τέσσερις ακόμα τραγουδιστές επί σκηνής και ένα τετράωρο επετειακό πρόγραμμα.


Την δεύτερη ημέρα, Σάββατο 6 Αυγούστου, θα λάβει χώρα ένα πιο “νεανικό” πρόγραμμα και στην σκηνή του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού θα βρεθούν οι Kings, η Άσπα, ο MC Daddy και ο Bossikan. Αναμένεται ακόμα να ανακοινωθεί άλλη μία συμμετοχή – έκπληξη για την ίδια βραδιά, η οποία θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες από τους διοργανωτές.

Την τρίτη και τελευταία ημέρα, Κυριακή 7 Αυγούστου, το Φεστιβάλ κλείνουν οι Πυξ Λαξ ενώ την βραδιά θα ανοίξει μια μουσική μπάντα από την Αλεξανδρούπολη, οι Άκρον Άωτον, μπάντα από μαθητές που συμμετείχαν και στο Schoolwave.

Μια ακόμα πληροφορία που έκανε γνωστή ο κ. Δαρούσης μιλώντας για το φετινό Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ, γίνονται διεργασίες και συζητήσεις για να επιτευχθεί η αναβίωση του Ticherock Festival, η αγαπημένη διοργάνωση που είχε ξεκινήσει το 1998 και αναβιώνει έκτοτε όποτε είναι δυνατόν στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού. Για φέτος η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να αναβιώσει αυτή η βραδιά πριν το Φεστιβάλ, την Πέμπτη 4 Αυγούστου, έτσι ώστε να δώσει ένα διαφορετικό όμορφο έναυσμα. Αυτές τις μέρες γίνονται συζητήσεις για αυτό το σκοπό με τοπικούς καλλιτέχνες και σχήματα και οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Αναφορικά με τα εισιτήρια του Φεστιβάλ, η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά μέσω του Viva, ενώ σε μία εβδομάδα θα ξεκινήσει η προπώληση και σε φυσικούς χώρους σε όλο τον νομό αλλά και στην Κομοτηνή. Οι τιμές εισιτηρίων για την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, 5 Αυγούστου είναι 15 ευρώ στην προπώληση και 18 την ίδια μέρα στον χώρο του Φεστιβάλ. Μειωμένο εισιτήριο διατίθεται σε ανέργους και ΑΜΕΑ, τα παιδιά έως 12 ετών μπορούν να μπαίνουν δωρεάν με την συνοδεία γονέα, ενώ τα παιδιά 12 εώς 18 ετών πληρώνουν 12 ευρώ.

Για τις επόμενες ημέρες του Φεστιβάλ, 6 και 7 Αυγούστου, οι τιμές είναι ίδιες, το εισιτήριο είναι 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στον χώρο του Φεστιβάλ.

Ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το κοινό, ανέφερε ο κ. Δαρούσης, κάτι που δείχνει θετικά σημάδια για την επιτυχία του φετινού Φεστιβάλ, ενώ τόνισε ότι το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την συνεργασία του Συλλόγου του Φεστιβάλ με ιδιωτική εταιρία, ώστε να μην υπάρχει οικονομικό ρίσκο ούτε για τον σύλλογο ούτε για τον Δήμο Σουφλίου, ο οποίος συμβάλλει μόνο στα τεχνικά ζητήματα της διοργάνωσης και της προετοιμασίας του Φεστιβάλ.

Κλείνοντας ο κ. Δαρούσης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει το φετινό Φεστιβάλ ενώ προανήγγειλε και άλλες επετειακές εκδηλώσεις που ετοιμάζονται τον Αύγουστο, καθώς φέτος το Τυχερό γιορτάζει τα 100 του χρόνια.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Ιουλίου, 2022 21:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV