Επίσκεψη του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 31 Οκτωβρίου, 2019 09:08

Επίσκεψη του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος στην Αλεξανδρούπολη

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε Λιμενικές Αρχές των νομών Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη για τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο, την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης και την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης πραγματοποίησε επίσκεψη την 26/10/2019 στην έδρα της Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης και στην Επισκευαστική Βάση συνοδευόμενος από τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Υποναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Περδικούρη και τον Περιφερειακό Διοικητή της 2ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Νικόλαο Πασσάδη.

Ακολούθως, την 28 και 29 Οκτωβρίου 2019, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή της 2ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., επισκέφθηκε τις Λιμενικές Αρχές των νομών Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, καθώς και την 2η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Καβάλας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Σταύρο Ευαγγελίδη και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ευστράτιο Ψύρρα. Ενημερώθηκε για το έργο των προαναφερόμενων Λιμενικών Αρχών και συνεχάρη τα στελέχη των Υπηρεσιών και τα πληρώματα των περιπολικών σκαφών για τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.


Στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Καβάλα, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. συναντήθηκε με την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Α.Ε. κα. Άννα Θυσιάδου με την οποία συζητήθηκαν θέματα τοπικής αρμοδιότητας αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνο με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της εν γένει λειτουργίας του λιμένα Αλεξανδρούπολης και εν συνεχεία ακολούθησε περιήγηση στις υποδομές του λιμένα.


Συντάκτης Νewsroom 31 Οκτωβρίου, 2019 09:08

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV