Εορτασμός Ημέρας Ένοπλων Δυνάμεων στις 21 Νοεμβρίου

Συντάκτης Νewsroom 12 Νοεμβρίου, 2010 14:21

“Η 21η Νοεμβρίου 2010 θα γιορτασθεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη τη χώρα, ως η μέρα των Ενόπλων Δυνάμεων”, όπως ανακοινώθηκε από τη Νομαρχία Έβρου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην έδρα του νομού – Αλεξανδρούπολη – καταρτίζεται από τη Νομαρχία, για δε την έδρα του Επαρχείου – Διδυμότειχο – με ευθύνη του Έπαρχου σε συνεργασία με τον δήμο Διδυμοτείχου.

Η τέλεση δοξολογίας και η κατάθεση στεφάνων θα γίνουν μόνο στις περιοχές, όπου εδρεύουν στρατιωτικές μονάδες.

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιλαμβάνει:

Ώρα 08.00: Έπαρση της σημαίας στον προ της Μεραρχίας χώρο με τη συμμετοχή στρατιωτικού αγήματος και στρατιωτικής μουσικής και την παρουσία των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων.

Ώρα 10.00: Τέλεση δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Άνθιμου

Ο κ. Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος, Φιλόλογος του 2ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, μετά τη δοξολογία, στο ναό, θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, στο πλαίσιο της σημασίας που προσδίδεται στην ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ώρα 10.45: Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη από τον Νομάρχη, τους Βουλευτές του Νομού, τον Στρατηγό Δ/τή ΧΙΙ Μ.Π., τον Πρόεδρο της Ν.Α.Ρ.Ε., τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, από τον εκπρόσωπο του Δ.Π.Θ., τον Δ/ντή της ΕΛ.ΑΣ., τον κεντρικό Λιμενάρχη, τον Δ/ντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τα Προεδρεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών και εκπροσώπους των εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων.

 

Δύση ηλίου : Υποστολή σημαίας.

 


Συντάκτης Νewsroom 12 Νοεμβρίου, 2010 14:21

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV