Με επιτυχία η εκδήλωση του Σ.Β.Β.Β.Ε. και της ΕΕΒΟΠ με θέμα “Επιχειρώντας μέσα στην κριση”

Συντάκτης Νewsroom 29 Μαΐου, 2012 06:00

Με επιτυχία η εκδήλωση του Σ.Β.Β.Β.Ε. και της ΕΕΒΟΠ με θέμα “Επιχειρώντας μέσα στην κριση”

20120529-095829.jpg

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ διοργάνωσαν την Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΗΛΕΚΤΡΑ» εκδήλωση με θέμα: ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ : ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.

Αρκετοί επαγγελματίες της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση με εισηγητή τον κ. Βασίλειο Μάργαρη, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Capital Markets Experts A.E.


Ο κ. Μάργαρης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις, με βασικότερο αυτό της ρευστότητας. Πρόβλημα το οποίο γιγαντώνεται ακόμη περισσότερο από παράγοντες όπως η έλλειψη τραπεζικής υποστήριξης, η αύξηση των επισφαλειών και η δραστική μείωση των πιστώσεων.

    Η έλλειψη μακροπρόθεσμης στρατηγικής και η επί σειρά ετών εύκολη πρόσβαση σε τραπεζικά κεφάλαια, κατάφεραν να αφήσουν απροετοίμαστες τις περισσότερες ελληνικές εταιρίες, μπροστά στους κινδύνους που σήμερα αντιμετωπίζουν.

    Απαιτείται στρατηγική, expertise, εφαρμογή πρωτοποριακών ιδεών και το κυριότερο θετική ψυχολογία και καθαρή σκέψη. Η κρίση είναι ευκαιρία καθώς μέσω της διεθνοποίησης των ελληνικών επιχειρήσεων μπορούν τα τοπικά προϊόντα να προωθηθούν στις διεθνείς αγορές και να οδηγήσουν την χώρα στην έξοδο από την κρίση.

     

    20120529-095815.jpg

     


    Συντάκτης Νewsroom 29 Μαΐου, 2012 06:00

    Δημοφιλή άρθρα

    Ράδιο Έβρος TV