Εγκατάσταση συστήματος γεωθερμικής αντλίας θερμότητας στο “Φώτης Κοσμάς”

Συντάκτης Νewsroom 27 Φεβρουαρίου, 2020 12:25
Swiss Approval

Εγκατάσταση συστήματος γεωθερμικής αντλίας θερμότητας στο “Φώτης Κοσμάς”

Εγκατάσταση συστήματος γεωθερμικής αντλίας θερμότητας ανοικτού κυκλώματος στο Κλειστό Προθερμαντήριο του Σταδίου (γήπεδο Φώτης Κοσμάς)

Παρουσία της αντιδημάρχου Ενέργειας – Φυσικών Πόρων & Τραϊανούπολης κυρίας Ελένη Ιντζεπελίδου, του κ. Χρυσοβαλάντη Κετικίδη Χημικού Μηχανικού, της κας Έλιας Μυλωνά Μηχανολόγου Μηχανικού, μελών της Επιτροπής παραλαβής του ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) και μελών του Ινστιτούτου Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών πόρων (ΙΔΕΠ) που είναι η αναθέτουσα αρχή, έγινε η παραλαβή του έργου: Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος γεωθερμικής αντλίας θερμότητας ανοικτού κυκλώματος για την κάλυψη θερμικών και ψυκτικών αναγκών στο Κλειστό Προθερμαντήριο του Σταδίου (γήπεδο Φώτης Κοσμάς)” του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ¨SEADRION” συνολικού προϋπολογισμού 67.000,00€ + Φ.Π.Α.

Ο ανάδοχος του έργου αναλαμβάνει τη δωρεάν συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού από την οριστική παραλαβή των ειδών έως 31/05/2025.

Swiss Approval

Τόσο ο σχεδιασμός όσο και η εκτέλεση του έργου είναι δωρεά του Ε.Κ.Ε.Τ.Α. Η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται  με το εγκατεστημένο σύστημα είναι της τάξης του 70%. Η προσφορά του ΕΚΕΤΑ είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για τον Δήμο όσο και για τους δημότες που θα το απολαμβάνουν.


Συντάκτης Νewsroom 27 Φεβρουαρίου, 2020 12:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV