Δωρεά οικίσκου στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Συντάκτης Νewsroom 27 Μαΐου, 2020 14:27

Δωρεά οικίσκου στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία δωρεάς ενός οικίσκου (κοντέινερ) στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Μαΐου η δωρεά ενός κοντέινερ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες προς το νοσοκομείο Διδυμοτείχου με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και αντιμετώπιση του κορονοϊού. Μαζί με τον οικίσκο παραδίδεται και σχετικός εξοπλισμός για να επιτελέσει πλήρως την λειτουργία του.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες συνεργάζεται στενά με τις ελληνικές αρχές σε όλα τα επίπεδα. Το νοσοκομείο Διδυμοτείχου είναι μία δομή που διαχρονικά καλύπτει τις ιατροφαρμακευτικές και ιατρικές ανάγκες ανθρώπων προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή” δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Μαργαρίτης Πετριτζίκης στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για κοινό ανθρώπινο μέτωπο χωρίς διακρίσεις σε μεγάλες απειλές όπως ο κορονοϊός.


Από την πλευρά του ο Χρίστος Καπετανίδης, διοικητής του Νοσοκομείου ευχαρίστησε την Ύπατη Αρμοστεία και τον εκπρόσωπό της Μαργαρίτης Πετριτζίκης για την συνεργασία και την δωρεά του οικίσκου.

Ο οικίσκος τοποθετήθηκε στην είσοδο του νοσοκομείου και θα χρησιμοποιηθεί για την υποδοχή και εξέταση ασθενών με ύποπτα κρούσματα κορονοϊού πριν την μετάβασή τους στον χώρο του νοσοκομείου.


Συντάκτης Νewsroom 27 Μαΐου, 2020 14:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV