Δυναμική παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης Νewsroom 16 Νοεμβρίου, 2021 11:49

Δυναμική παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη

Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA που πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο 15-04Α, στελέχη του Δήμου Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκαν επαγγελματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους και επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό για τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη η Αλεξανδρούπολη ως τουριστικός προορισμός αλλά και να γνωρίσουν παραδοσιακά θρακιώτικα προϊόντα.

Το περίπτερο του Δήμου Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκαν επίσης, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Αθανάσιος Τσώνης και η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς και στελέχη πρεσβειών χωρών που συμμετείχαν στην Έκθεση.


Με μεθοδικότητα και στρατηγικό σχεδιασμό,  με τη δυναμική συμμετοχή της σε μεγάλα τουριστικά δρώμενα, η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται πλέον στον τουριστικό χάρτη ως ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, φιλικός στην οικογένεια, στα παιδιά και τους νέους.


Συντάκτης Νewsroom 16 Νοεμβρίου, 2021 11:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV