Αύξηση των κρουσμάτων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 22 Μαρτίου, 2020 15:03

Αύξηση των κρουσμάτων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Αύξηση παρουσιάζουν οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με τον κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το οποίο έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας.

Όπως αναφέρει το ημερήσιο δελτίο τύπου που δίνει στην δημοσιότητα η διοίκηση του νοσοκομείου ο αριθμός τον προσβεβλημένων με τον κορονοϊό (COVID-19) είναι αυξημένος σε σχέση μετα 6 κρούσματα που γνωστοποιήθηκαν εχθές να νοσηλεύονται (εκ των οποίων 2 διασωληνωμένα στη Μ.Ε.Θ) και τα 4 να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Τι λέει η σημερινή ενημέρωση του νοσοκομείου:

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το ΠΓΝΑ έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.
Μέχρι σήμερα, Κυριακή 22.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α., καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας, σε 12 συνολικά, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Από αυτά, 4 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, 5 νοσηλεύονται σε Κλινική και 3 είναι διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ( Μ.Ε.Θ.).
Τονίζεται επανειλημμένα, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».-


Συντάκτης Νewsroom 22 Μαρτίου, 2020 15:03

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV