Αποστρατεύεται ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Ν. Μενεξίδης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Φεβρουαρίου, 2020 23:11

Αποστρατεύεται ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Ν. Μενεξίδης

Αποστρατεύεται ο Νικόλαος Μενεξίδης από την θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με τις κρίσεις της Αστυνομίας που έγιναν σήμερα γνωστές ο Νικόλαος Μενεξίδης, με καταγωγή από τον Έβρο, είναι ένας από τους πέντε Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων που κρίθηκαν ευδόκιμα  τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους και παράλληλα προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν.

Ο κ. Μενεξίδης θα αποστρατευθεί ύστερα από τριάντα ημέρες όπως γνωστοποιήθηκε ενώ το όνομα του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κρίθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνου Σκούμα, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους (22) Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων και -2- Ειδικών Καθηκόντων).

Ειδικότερα:

Έκρινε προακτέο στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη μίας κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού τον Υποστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα.

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστρατήγους:

Γεώργιο Γιάννινα    

Γεώργιο Καστάνη    

Αβραάμ Αϊβαζίδη    

Παρασκευά Σανιδά  

Αντώνιο Ρουτζάκη

Λάζαρο Μαυρόπουλο

Γεώργιο Κανέλλο

Πέτρο Τζεφέρη

Γεώργιο Δούβαλη

Ηλία Κοσσυβάκη

Ιωσήφ Κανακουσάκη

Ελευθέριο Γκαρίλα

Σπυρίδωνα Σκλάβο

Νικόλαο Σπανουδάκη

Ηλία Μαλεβίτη (Υγειονομικό)

Πηνελόπη Μηνιάτη   (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων)

Έκρινε  ευδόκιμα  τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω πέντε (5) Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, θα αποστρατευθούν δε ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

Νικόλαο Μενεξίδη

Παναγιώτη Κορδολαίμη

Στυλιανό Βολυράκη

Δημήτριο Κρίκα

Γεώργιο Ψωμά.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Φεβρουαρίου, 2020 23:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV