Ανθρώπων έργα στο νηπιαγωγείο Πέπλου

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 15 Οκτωβρίου, 2020 16:12

Ανθρώπων έργα στο νηπιαγωγείο Πέπλου

Το Νηπιαγωγείο Πέπλου, το τελευταίο ελληνικό νηπιαγωγείο πριν τα ελληνοτουρκικό σύνορα, μετατράπηκε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μόρφωσης, γνώσης και κοινωνικοποίησης των μικρών μαθητών.

Με τη συνεργασία των κατοίκων, των υπηρεσιακών υπαλλήλων και της δημοτικής αρχής, το Νηπιαγωγείο Πέπλου, το τελευταίο ελληνικό νηπιαγωγείο πριν τα ελληνοτουρκικό σύνορα, μετατράπηκε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μόρφωσης, γνώσης και κοινωνικοποίησης των μικρών μαθητών.
Χάρη στον αξιοζήλευτο ζήλο της νηπιαγωγού κας Χρυσάνθης Μπαξεβάνη και το ενδιαφέρον του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και του αντιδημάρχου Φερών Δημήτρη Κολγιώνη, οι γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέπλου συνένωσαν τις δυνάμεις τους με τους υπαλλήλους της Δημοτικής Ενότητας Φερών και προχώρησαν σε σημαντικές παρεμβάσεις, αλλάζοντας εξολοκλήρου την εικόνα του σχολικού κτιρίου.
Όταν οι άνθρωποι θέλουν, θαύματα γίνονται. Είναι χρέος μας και αυτονόητη η «υποχρέωση» να δημιουργηθούν συνθήκες άριστες, ώστε τα σχολεία μας να έχουν μαθητές και τα χωριά μας κατοίκους στον ακριτικό Έβρο!


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 15 Οκτωβρίου, 2020 16:12

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV