Ανακοινώθηκε το άνοιγμα κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 15 Μαΐου, 2020 15:45

Ανακοινώθηκε το άνοιγμα κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη από την Δευτέρα (18/05) θα μπορούν οι ερασιτέχνες αθλητές και τα ερασιτεχνικά σωματεία να προπονούνται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.

Την Δευτέρα (18/05) θα ανοίξουν οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις για ατομικές προπονήσεις αθλητών-αθλητριών άνω των 13 ετών με την χρήση μπάλας σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Αυγενάκης μίλησε στην ΕΡΤ τονίζοντας πως σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους θα επιτρέπονται έως και 80 άτομα. Αναλυτικά όσα είπε:


«Από Δευτέρα 18/5 θα μπορούν από 13 ετών και πάνω αθλητές και αθλήτριες όλων των ερασιτεχνικών σωματείων όλων των αθλημάτων να προπονούνται σε ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις.

Ατομικές προπονήσεις και όχι ομαδικές και οι ειδικοί επιστήμονες είπαν ότι μπορεί να γίνει χρήση μπάλας. Στους μεγάλους ανοιχτούς χώρους θα επιτρέπονται έως και 80 άτομα, ενώ σε μικρούς κλειστούς αθλητικούς χώρους θα επιτρέπεται ένα άτομο άνα 30 τμ» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 15 Μαΐου, 2020 15:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV