Ανακοίνωση από τον Δήμο Διδυμοτείχου για το έγγραφο εντοπιότητας

Συντάκτης Νewsroom 3 Φεβρουαρίου, 2020 10:28

Ανακοίνωση από τον Δήμο Διδυμοτείχου για το έγγραφο εντοπιότητας

Ανακοίνωση από τον δήμο Διδυμοτείχου για την έκδοση εγγράφου εντοπιότητας για τους υποψήφιους συνοριοφύλακες

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 400 μονίμων συνοριοφυλάκων, ο οποίος μοριοδοτεί την εντοπιότητα.  Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν προετοιμαστεί για την εξυπηρέτηση και την επίσπευση των διαδικασιών εντός των υπηρεσιών, ωστόσο συστήνεται οι υποψήφιοι να προσέλθουν έγκαιρα. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου και ως εκ τούτου ενημερώνουμε τους πολίτες να μεριμνήσουν για την έγκαιρη προσέλευση στις υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την  προετοιμασία των δικαιολογητικών τους.


Πιο ειδικά,  όσο αφορά το σημαντικό έγγραφο της εντοπιότητας οι υποψήφιοι πρέπει να μεριμνήσουν στο επόμενο σύντομο διάστημα να προσέλθουν στις υπηρεσίες του Δήμου, για την απαιτούμενη από το κείμενη νομοθεσία διασταύρωση των στοιχείων τους. Η έγκαιρη προσέλευση είναι πολύ σημαντική καθώς πολύ συχνά έχουν παρατηρηθεί προβλήματα κατά τη διασταύρωση των στοιχείων, τα οποία απαιτούν χρόνο για την τελική έκδοση πιστοποιητικού. Το γεγονός αυτο μπορεί να μην επιτρέψει την έκδοση του πιστοποιητικού εγκαίρως με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί υποβολή φακέλου χωρίς το πιστοποιητικό, με συνέπειες ο υποψήφιος να χάσει τα μόρια. 

Συνεπώς, καλούνται όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο πλαίσιο της προκήρυξης να προσέλθουν εγκαίρως για την έκδοση των δικαιολογητικών, ώστε οι υπηρεσίες να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να τους υποστηρίξουν σε περίπτωση ασυμφωνίας κατά τη διασταύρωση. 


Συντάκτης Νewsroom 3 Φεβρουαρίου, 2020 10:28

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV