Ανακοίνωσε(;) τον Συνδυασμό που θα ηγηθεί ο Βασίλης Μαυρίδης στην Ορεστιάδα.

Συντάκτης Νewsroom 1 Οκτωβρίου, 2010 21:54

Ανακοίνωσε(;) τον Συνδυασμό που θα ηγηθεί ο Βασίλης Μαυρίδης στην Ορεστιάδα.

Μέσα από το προσωπικό blog του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας κ.Βασίλης Μαυρίδης προτίμησε να ανακοινώσει την έναρξη του εκλογικού του συνδυασμού “Ορεστιάδα στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ”,μάλιστα στην σχετική ανάρτηση-ανακοίνωση ο κ.Μαυρίδης θέλησε να ανακοινώσει μερικά από τα άτομα τα οποία απαρτίζουν το συνδιασμό που ηγήτε.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ:

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τις τελευταίες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Στην πορεία των τεσσάρων χρόνων κάποια πράγματα άλλαξαν και κάποια πράγματα έμειναν ίδια. Άλλαξε ο ίδιος ο χάρτης της χώρας με τον «Καλλικράτη». Έμεινε ίδια η Ορεστιάδα. Είναι λυπηρό ότι πριν από τέσσερα χρόνια αυτή η πόλη στήριξε έναν πολλά υποσχόμενο δήμαρχο. Είναι ακόμη πιο λυπηρό ότι δεν είδε τίποτα από αυτά τα πολλά.


Οι φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κρίσιμες και παρουσιάζουν πολλές προκλήσεις. Προκλήσεις για όλους. Προκλήσεις για τους δημότες και όσους διεκδικούν το αξίωμα του δημάρχου. Για εμάς όμως η δημαρχία δεν είναι αξίωμα. Είναι δουλειά. Είναι εργασία. Είναι κόπος και χρέος που το διεκδικούμε με αίσθημα ευθύνης. Το επιβάλει η εποχή και το επιβάλουν τα προβλήματα του τόπου.

Σε μια κρίσιμη για τη χώρα μας ιστορική συγκυρία ο συνδυασμός της «Πρώτης Γραμμής» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού Βασίλης Μαυρίδης, είναι η απάντηση. Χάρη στην επιτυχία του στη διοίκηση της δικής του επιχείρησης, την αφοσίωσή του ως νέου ανθρώπου δεμένου με την Ορεστιάδα και την προσφορά του στον άνθρωπο, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας ο Βασίλης Μαυρίδης είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει αυτή τη στιγμή το δύσκολο έργο του δημάρχου.

Σχετικά με τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο «Ορεστιάδα – Στην πρώτη γραμμή» ο Βασίλης Μαυρίδης δηλώνει: «Στο έργο μου αυτό θέλησαν να συνδράμουν πολλοί. Τους ευχαριστώ για την προθυμία τους και τη συμμετοχή τους. Σήμερα εδώ ανακοινώνονται οι πρώτοι από τους υποψηφίους του συνδυασμού. Είναι άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό μας, επειδή θα μπορέσουν να επιδείξουν αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ήθος». Πρόκειται για τους:

·         ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ     του ΑΝΤΩΝΙΟΥ                        ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

·         ΓΑΒΡΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗ      του ΣΤΑΥΡΟΥ                            ΑΓΡΟΤΗΣ

·         ΔΗΜΙΣΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ                  ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

·         ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ     του ΧΡΗΣΤΟΥ                            ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ –ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

·         ΖΗΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ            του ΣΑΡΑΝΤΗ                           ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

·         ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ            του ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                    ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ Β. ΕΒΡΟΥ

·         ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ         του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ                       ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛ.ΑΣ- ΔΗΜ . ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

·         ΜΑΡΑΣΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ        του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                         ΔΙΚ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΔΗΜ . ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

·         ΜΑΤΖΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   του ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                    ΑΓΡΟΤΗΣ

·         ΜΗΝΟΓΛΟΥ ΜΗΝΑΣ          του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ                      ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ –ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

·         ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ               ΙΔ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

·         ΟΡΜΑΝΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ      του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                            ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ

·         ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ     του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ                       ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

·         ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ     του ΜΙΧΑΗΛ                            ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

·         ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ      του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ                       ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

·         ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΗ ΕΦΡΟΣΥΝΗ   του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                          ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

·         ΡΑΛΛΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΡΑΛΛΟΥΣΗ                       ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ

·         ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ   του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ    ΑΓΡΟΤΗΣ

·         ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ           του ΙΩΑΝΝΗ                          ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

·         ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΛΙΔΟΥ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ             ΙΔ . ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις με την οριστική λίστα των υποψηφίων. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που με την ψήφο του δημότη και την προσωπική τους προσπάθεια θα εργαστούν για να φέρουν την Ορεστιάδα «στην πρώτη γραμμή». Το όνομα του συνδυασμού μας είναι συμβολικό. Δείχνει το πού βρίσκεται η Ορεστιάδα στο χάρτη. Ποια είναι η θέση της στην ελληνική επικράτεια. Δείχνει την απόφασή μας να δείξουμε ασυμβίβαστη αγωνιστικότητα προκειμένου να πετύχουμε αυτά που αξίζει αυτός ο τόπος και οι κάτοικοί του. Δείχνει την ανάγκη μας να βγούμε επιτέλους μπροστά και να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει ως το πιο ακραία ελληνικό κομμάτι της Ελλάδας.

Έτσι έχουμε επιλέξει και το σήμα μας να αντιπροσωπεύει το νέο πρόσωπο της Ορεστιάδας. Τον νέο «καλλικρατικό» δήμο και τα τέσσερα δημοτικά του διαμερίσματα. Την Ορεστιάδα, τη Βύσσα, το Τρίγωνο και τον Κυπρίνο. Όλα για ένα και ένα για όλα. Έναν ενιαίο δήμο που σέβεται τον πολίτη και τις ανάγκες του. Έναν ενιαίο δήμο που προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια στην καθημερινότητα του δημότη του. Έναν ενιαίο δήμο που είναι πιο κοντά από ποτέ στον κάτοικό του.   Έναν ενιαίο δήμο που σέβεται τις ιδιαιτερότητες και αφουγκράζεται τα προβλήματα κάθε δημοτικού διαμερίσματός του και του κάθε δημότη, προσωπικά. Έναν ενιαίο δήμο που είναι φύσει και θέσει «στην πρώτη γραμμή».


Συντάκτης Νewsroom 1 Οκτωβρίου, 2010 21:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV