Αναβαθμίζονται 8 γήπεδα και κατασκευάζονται 2 νέα στο Δήμο Σουφλίου

Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουλίου, 2021 11:44

Αναβαθμίζονται 8 γήπεδα και κατασκευάζονται 2 νέα στο Δήμο Σουφλίου

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες δημοπράτησης από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σουφλίου του έργου για την αναβάθμιση υποδομών υφιστάμενων γηπέδων στο Δήμο Σουφλίου συνολικού προϋπολογισμού 263.999,97 ευρώ μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ.

Συγκεκριμένα προβλέπεται τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σε 3 γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Σουφλί, στη Δαδιά και στο Αμόριο.

Επίσης τοποθέτηση συνθετικού ελαστικού τάπητα σε 5 γήπεδα καλαθοσφαίρισης στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σουφλίου και Τυχερού, στο Νηπιαγωγείο Αγριάνης, στην πλατεία Μεσοχωρίου στο Σουφλί και στην Λίμνη Τυχερού.

Το έργο θα παραδοθεί από την ανάδοχο εταιρία εντός 4 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Την παραπάνω είδηση έκανε γνωστή μέσω των κοινωνικών δικτύων ο Αντιδήμαρχος Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης ενώ νωρίτερα είχε επίσης γνωστοποιήσει και την ολοκλήρωση από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σουφλίου της διαγωνιστικής διαδικασίας για την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Σουφλί.

Θα κατασκευαστεί ένα νέο ανοιχτό διπλό γήπεδο αντισφαίρισης με φωτισμό και ένα νέο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ με φωτισμό.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο ανάδοχος του έργου θα έχει την υποχρέωση να ολοκληρώσει την κατασκευή των γηπέδων εντός 3 μηνών.


Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουλίου, 2021 11:44

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV