Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου: Αγανάκτηση για την διαταγή επιφυλακής εν μέσω lockdown

Συντάκτης Νewsroom 17 Νοεμβρίου, 2020 09:58

Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου: Αγανάκτηση για την διαταγή επιφυλακής εν μέσω lockdown

Την αγανάκτηση των μελών της εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου λόγω της διαταγής για γενική επιφυλακή λόγω της Επετείου της 17ης Νοεμβρίου

Είναι απορίας άξιον πως θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν θα συνωστιστούν εκατοντάδες αστυνομικοί εντός των Υπηρεσιών με ότι κινδύνους υπάρχουν για την διασπορά του covid-19” αναφέρει σχετικά η Ένωση στην ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας έχουν σημειωθεί κρούσματα στις τάξεις των συνοριακών φυλάκων στον Έβρο, με την Ένωση να ζητά επανειλημμένα περαιτέρω μέτρα προστασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πρωτοφανές!!! Διέταξαν μαζική επιφυλακή στις Υπηρεσίες εν μέσω γενικευμένης απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας

Η Ένωση μας, δεν βρίσκει λόγια να εκφράσει την αγανάκτηση των μελών της, από την πρώτη στιγμή που διατάχθηκε γενική επιφυλακή λόγω της Επετείου της 17ης Νοεμβρίου! Είναι απορίας άξιον πως θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν θα συνωστιστούν εκατοντάδες αστυνομικοί εντός των Υπηρεσιών με ότι κινδύνους υπάρχουν για την διασπορά του conid-19. Θεωρούμε περιττό να επιχειρηματολογήσουμε περαιτέρω για τους κινδύνους, που εμπεριέχει μία τέτοια διαταγή.

Η Ένωση μας προτείνει το μέτρο της τηλεφωνικής επιφυλακής στην οικία των συναδέλφων, σύμφωνα με τις ισχύουσες Κανονιστικές Διατάξεις, που θα μπορούσε να τύχει εφαρμογής στην προκειμένη περίπτωση, ώστε να τηρηθεί το πρωτόκολλο, περιορίζοντας τον κίνδυνο διασποράς, προστατεύοντας την υγεία των συναδέλφων και των οικείων τους και εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών.

Σας αιτούμαστε την άμεση επανεξέταση του μέτρου της επιφυλακής με γνώμονα την αποφυγή της διασποράς του ιού και την διασφάλιση της υγείας των Αστυνομικών. Καλούμε την Ομοσπονδία μας να προβεί σε απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της υγείας και του εργασιακών συνθηκών των συναδέλφων.


Συντάκτης Νewsroom 17 Νοεμβρίου, 2020 09:58

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV