Ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Απ.Φωτιάδη

Συντάκτης news 23 Αυγούστου, 2010 08:32

Στόχος απόπειρας ληστείας έγινε το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας Απόστολος Φωτιάδης. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 22.40 δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία του κ. Φωτιάδη στην Αλεξανδρούπολη, φορώντας πλαστικά γάντια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με πλαστικές αποκριάτικες μάσκες. Με την απειλή όπλου θέλησαν να ακινητοποιήσουν τον πρώην υπουργό και τη σύζυγο του που βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Απόστολος Φωτιάδης, ακολούθησε πάλη με έναν από τους δράστες. Ο κ. Φωτιάδης προσπάθησε να τον απωθήσει και τον κτύπησε αρπάζοντας μια καρέκλα, ο δράστης όμως ανταπέδωσε με το πίσω μέρος του όπλου του και χτυπώντας τον κ. Φωτιάδη τον έριξε κάτω.


Η σύζυγος του κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο γιος του, ο οποίος βρισκόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού, προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή των δραστών και βγήκε από το σπίτι προκειμένου και αυτός να ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά και τους γείτονες. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Φωτιάδης, οι δράστες μιλούσαν ελληνικά, αλλά με ξένη προφορά.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ φως στο περιστατικό θα δώσουν και οι κασέτες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το σπίτι του κ. Φωτιάδη και έχουν καταγράψει λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία και αναζητούνται.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Συντάκτης news 23 Αυγούστου, 2010 08:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV