Οι Μέλισσες αποκαλύπτουν το ΜΥΣΤΙΚΟ!

Συντάκτης Νewsroom Μάιος 4, 2010 12:59

Οι Μέλισσες αποκαλύπτουν το ΜΥΣΤΙΚΟ!

Στις Μέλισσες αρέσει να ακούνε και να παίζουν πολλά και διαφορετικά πράγματα. Αυτή είναι και η ουσία της μουσικής τους.

Υπήρξαν φίλοι πριν γίνουνε συγκρότημα, δανείστηκαν τυχαία το όνομά τους από έναν πλανόδιο πωλητή μελιού, έβγαλαν ένα πρώτο single, με τίτλο «Κρυφά», έκαναν κι ένα βιντεοκλίπ δια χειρός Κωνσταντίνου Ρήγου. Το αποτέλεσμα;
Το «Κρυφά» είναι φανερό ότι τους έκανε να ξεχωρίσουν. Για να ακολουθήσει «Ο Κινέζος» ένα τραγούδι που μας έκανε να αναρωτηθούμε σχετικά με το μουσικό DNA του συγκροτήματος με έναν έρωτα για την αδελφή ενός κολλητού τους-, που τους έφερε μέχρι τη σκηνή της Eurovision.
Τώρα έρχεται το ΜΥΣΤΙΚΟ. Το πρώτο τους άλμπουμ. Με τραγούδια διαφορετικά, γεμάτα θεατρικότητα, φρεσκάδα, στυλ κι έναν αέρα 60ς και 70ς. Με θετική διάθεση που αποτυπώνεται και στους στίχους τους που λες και προκύπτουν αβίαστα από το brainstorming μιας παθιασμένης παρέας.
Κι από το φωτεινό και ξέγνοιαστο Κινέζο ως το pop-soul Lonely Heart, η απόσταση είναι μηδαμινή. Γιατί από το δικό τους σημείο εκκίνησης ?που δεν είναι άλλη από τη βρετανική ποπ, μέχρι τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους -από Muses, Beatles, Placebo και Τρύπες μέχρι και Σταύρο Κουγιουμτζή- το ζητούμενο είναι ένα: .
Οι Μέλισσες είναι :
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ> ΦΩΝΗ
ΘΑΝΟΣ ΛΑΙΤΣΑΣ> ΚΙΘΑΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ> ΜΠΑΣΟ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ > ΠΛΗΚΤΡΑ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΑΜΨΑΚΗΣ > ΝΤΡΑΜΣ

πηγή:http://www.e-go.gr


Συντάκτης Νewsroom Μάιος 4, 2010 12:59

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV