ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2010 15:39

Ημερίδα (φόρουμ πολιτών) με θέμα “Διασυνοριακή  Συνεργασία, Αγορά Εργασίας και Ασφάλεια” συνδιοργανώνουν  το  Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το  Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Βουλγαρία και η ΤΕΔΚ  Νομού Ξάνθης, το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 και ώρα 11:30 πμ., στο ξενοδοχείο Hotel Casino Xanthi στην Ξάνθη.


Swiss Approval

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν κυρίως στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και ενώσεων και στελέχη επιχειρήσεων. Θα συμμετάσχουν επίσης περίπου 80 στελέχη από την αντίστοιχη Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων της περιοχής Ροδόπης από τη Βουλγαρία με επικεφαλής την Πρόεδρο της εν λόγω Ένωσης και Δήμαρχο Smolyan, Dora Yankova, καθώς και δημοσιογράφοι του τοπικού και περιφερειακού Τύπου και των ΜΜΕ.

 

Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές Συλβάνα Ράπτη και Θεόδωρος Σκυλακάκης, οι Βούλγαροι Ευρωβουλευτές Vladimir Urutchev και Ivaylo Kalfin, καθώς και η Dora Yankova και ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Ξάνθης και Δήμαρχος Ξάνθης Μιχαήλ Στυλιανίδης θα είναι οι κύριοι ομιλητές.

 

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

 

Το τελικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί προσεχώς.


Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2010 15:39
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV